• Gratis verzending vanaf €150! Heel Europa
  • 1 tot 10 jaar Garantie
  • +32493940410 ma t/m vrij beschikbaar
  • 7-21 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €150! Heel Europa
  • 1 tot 10 jaar Garantie
  • +32493940410 ma t/m vrij beschikbaar
  • 7-21 dagen levertijd

HOUTEN AKOESTISCHE PANELEN

VERBETER UW GELUIDSOMGEVING DRASTISCH MET AKOESTISCHE PANELEN.

Er is niets erger dan te proberen een gesprek te voeren in een kamer met een slechte akoestiek. Je hebt het misschien zelf meegemaakt in restaurants, in instellingen en op scholen. Goede geluidscondities zijn super belangrijk vooral in huis.

Je kunt het geluid op verschillende manieren dempen met tapijten of afbeeldingen in de kamer om grote lege ruimtes te bedekken - maar er gaat niets boven de akoestische effecten van het akupanel van klasse A (als je minerale wol achter de panelen installeert).

Onze akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis waar het niet alleen de weerkaatsing verwijdert, het geeft ook een mooie Scandinavische uitstraling aan de kamer. Het is functioneel en toch decoratief.

Er zijn verschillende manieren om de akupanel te gebruiken. Je kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafond of - zoals de meeste van onze klanten doen - het aan de muur bevestigen.

DE AKOESTISCHE PANELEN ZIJN SNEL EN GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN.

We hebben het fineer met opzet gesorteerd zodat het met kleine scheurtjes en kreukels verschijnt, omdat we een natuurlijke en rustieke uitstraling willen op onze akoestische panelen. Al onze panelen zijn vervaardigd in Denemarken en de afmetingen zijn 2400 x 600 mm. Inclusief de lamellen en het vilt is de totale dikte 22 mm. U kunt uw akoestische panelen met slechts een paar gereedschappen monteren en met onze montage-instructies bent u tijdens het hele proces veilig gezelschap.

ELIMINEER SLECHTE AKOESTIEK IN DE RUIMTE.

De akoestische panelen zijn ideaal om te gebruiken in elke kamer waar weerkaatsing een probleem is. Het akoestische vilt dat is gemaakt van gerecycled plastic absorbeert de geluidsgolven en reflecteert de geluidsgolven niet terug in de kamer. Over het algemeen wordt het geluid tot een minimum beperkt.

GEEN LAWAAI - GEEN STRESS.

Slechte akoestiek is stressvol. Heeft u ooit hoofdpijn gehad door te veel lawaai? De meeste mensen hebben dat en te lang ermee leven is erg stressvol. Gebruik onze akoestische panelen om een ​​gezonde geluidsomgeving te creëren voor u, uw werknemers of uw gezin. Geen lawaai - geen stress.

HIER IS WAT U ZELF KUNT DOEN OM UW AKOESTIEK TE VERBETEREN.

Als u de geluidsomgeving in uw huis wilt verbeteren, kunt u verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld grote gordijnen, vloerkleden en zelfs foto's gebruiken op grote onbedekte muren. Hoe meer obstakels de geluidsgolven kunnen breken, hoe beter geluid in de kamer. Deze dingen zullen van nature het geluid dempen en de akoestische panelen zeer goed aanvullen.

Als u de kleuren wilt zien en de materialen wilt voelen voordat u bestelt, kunt u een kleine monsterdoos bestellen die maximaal 4 verschillende versies van de akupanel bevat. Op deze manier kunt u gemakkelijk het paneel vinden dat perfect is voor uw kantoor of huis.

HOUTEN AKOESTISCH PANEEL VERBETERT HET GELUIDSNIVEAU

Het kan erg frustrerend, stressvol en vervelend zijn als het geluidsniveau in een kamer niet comfortabel is. Het wordt zowel in privéwoningen als in zakelijke context gezien, waar er vaak grote kamers in een minimalistische stijl zijn. Het kan ook zijn dat je het hebt ervaren in restaurants, scholen of andere soortgelijke ruimtes. Slechte akoestiek kan een koud en weerkaatsend effect creëren dat een echo veroorzaakt.

Wij bieden u hoogwaardige akoestische panelen. Onze houten akoestische panelen hebben een gedocumenteerd geluidsabsorberend effect, wat een groot verschil maakt in elke kamer. De manier waarop het werkt is eenvoudig maar toch indrukwekkend. Wanneer de geluidsgolven het vilt raken, worden ze gebroken. Dit zorgt voor een dempend effect en verbetert het geluidsniveau. Vooral met betrekking tot kamers met grote lege oppervlakken, zullen onze akoestische panelen een aanzienlijk verschil maken zonder onnodige ruimte in

te nemen.

MINIMALISTISCHE STIJL MET FUNCTIONELE OPLOSSINGEN

De prachtige minimalistische stijl is in de Deense huizen overheersend geworden. Het creëert een Scandinavische en elegante sfeer die velen aanspreekt. Het minimalistische decor kan echter ook uitdagingen creëren met het geluidsniveau.

In de uitvoering van houten akoestische panelen voegt u een prachtig visueel element toe aan uw huis met veel functionele voordelen. Hout is een hanteerbaar materiaal dat het andere interieur in huis aanvult. Het geeft een rauwe en rustieke uitdrukking die uniek en doordacht zal zijn.

Door deze moderne en stijlvolle balans zult u merken dat het aanzienlijk comfortabeler wordt om in de kamers te verblijven zonder de geluidsoverlast. Tegelijkertijd is er een geweldige kans om uw eigen persoonlijke toets te geven aan de akoestische panelen hout door de keuze van houtsoorten. Afhankelijk van uw eigen voorkeuren en wensen is het mogelijk om de perfecte uitstraling te creëren in uw huis of bedrijf. Ons assortiment biedt verschillende keuzes. Daarom zijn er goede mogelijkheden om een ​​donkerdere uitdrukking te creëren, evenals de keuze voor lichtere tinten. Al met al heeft u de mogelijkheid om design en natuur op een nieuw niveau in uw woning te laten implementeren.

AKOESTISCH PANEELHOUT MET DUURZAME FOCUS

Wij hebben veel aandacht voor duurzaamheid en de natuur. Daarom bieden wij u altijd hout aan van duurzame bosbouwers. Dit betekent dat er niet meer bomen zullen worden gekapt dan de natuur zich kan voortplanten. Bovendien beschermt het het leven van planten en dieren en zorgt het voor de omstandigheden voor de bosarbeiders.

Onze akoestische panelen zijn gemaakt met een speciaal ontwikkeld akoestisch vilt, dat op dezelfde manier als ons hout is gemaakt met een duurzame focus. Jaarlijks wordt er tonnen plastic in de natuur gegooid, wat schadelijk is en grote gevolgen heeft. Daarom is ons vilt gemaakt van gerecycled plastic. Zo helpen we een afvalproduct om te zetten in een mooi interieur.

Onze akoestische panelen zijn eenvoudig zelf te monteren en bespaart u veel tijd. Ook kunt u kiezen om door ons te laten installeren. Bekijkt ons assortiment of neem contact met ons op als u vragen heeft.